Commercieel

Architectuur voor commerciële ruimtes

Kantoren

Energetische renovaties of een verbeterde inrichting van je kantoor, praktijk of kliniek: ook daarvoor kan je terecht bij Format Architecten. Duurzame, intelligent ontworpen kantoren – soms ook als onderdeel van een retail- of industrieel project – optimaliseren de werking van je organisatie en maken een groot verschil voor het welzijn van je medewerkers en je uitstraling.

Ook voor herbestemmingsprojecten kan je rekenen op onze expertise. De afwerkingsgraad kies je zelf: een uitwerking die altijd weer voor een wow-effect zorgt, of liever één die charmeert door haar eenvoud.

Retail

Zaakvoerder Edwin maakte zich vertrouwd met projectmanagement in de retailsector voor hij Format Architecten oprichtte. We gaan dan ook graag met jouw draaiboek aan de slag. Met een zorgvuldige fit-out – uitgevoerd tegen een strakke deadline – passen we het design van jouw retailconcept toe in een nieuwe vestiging, tot het volledige plaatje klopt.

We toveren een lege ruimte om tot een uitnodigende winkel waar je klanten met plezier boodschappen doen, kledij passen of accessoires uitzoeken, en waar ook je personeel graag aan het werk is.

IMG 6175 1 | Format Architecten
IMG 5766 | Format Architecten

Onze waarden

PERSOONLIJKHEID – TRANSPARANTIE – EERLIJKHEID – EENVOUD 

Wij willen als architect dicht bij onze klant staan. Persoonlijkheid en transparantie dragen wij hoog in het vaandel. We streven daarnaast steeds naar een eerlijke architectuur met juiste materialen en zullen nooit onze mening doordrukken, maar steeds correct advies bieden bij de wensen van onze klanten. Onze architectuur kent geen franjes om het geheel esthetisch te maken, maar hanteert natuurlijke, zuivere materialen die net door hun eenvoud charmeren