Over Format Architecten

format architecten 001 | Format Architecten
format architecten 002 | Format Architecten

[FORMAT]

= het planmatig herindelen van het vraagstuk, een watermerk aan iets toekennen. 

 

Onze aanpak

Format Architecten werkt voor zowel industrie, retail en particulieren als voor de publieke en private sector. Wij zijn zowel uitvoerende als conceptuele architecten.

Format start steeds vanuit het vraagstuk van de klant waarbij we een grondige analyse van elke opdracht maken. We begeleiden onze klanten bij het kiezen van eerlijke en juiste materialen en kennen ons unieke watermerk toe aan het project in de vorm van een eerlijke en oprechte architectuur waarbij we de materialen voor zich laten spreken. We geven stapsgewijs advies en stellen tijdlijnen op, voorzien van een duidelijk kostenplaatje omdat we willen dat je je als klant voortdurend begeleid voelt.

Wij hanteren een familiale, hands-on aanpak waarbij we jou begeleiden vanaf het ontwerp tot en met het regelen van de benodigde vergunningen. We blijven vervolgens jouw aanspreekpunt tijdens de uitvoering waarbij we in bouwteam werken of in samenwerking met aannemers en externe studiebureaus. Daarnaast volgen wij werven op, bieden we onze brede know-how aan en geven we ondersteuning aan grote uitvoerende bureaus.  

Onze waarden

PERSOONLIJKHEID – TRANSPARANTIE – EERLIJKHEID – EENVOUD 

Wij willen als architect dicht bij onze klant staan. Persoonlijkheid en transparantie dragen wij hoog in het vaandel. We streven daarnaast steeds naar een eerlijke architectuur met juiste materialen en zullen nooit onze mening doordrukken, maar steeds correct advies bieden bij de wensen van onze klanten. Onze architectuur kent geen franjes om het geheel esthetisch te maken, maar hanteert natuurlijke, zuivere materialen die net door hun eenvoud charmeren

IMG 5766 | Format Architecten

team

Een werking die blijft draaien

REDEVCO KORENMARKT PRESENTATIE 24-01-2020_Pagina_1_

Onze werking is als een tandwiel dat steeds in beweging is. Wij beschouwen de opdracht van de klant als het centrale punt binnen onze werking. De opdracht verschuift tussen de verschillende betrokken personen (klant, externe partij, architect…), maar iedereen is voor een stuk mee verantwoordelijk voor het succesvol uitwerken van het project. Alle Format-medewerkers werken als radartjes op elkaar in waardoor opdrachten vlot voltooid en doorgeschoven worden naargelang ieders expertise. Is een radartje toch even stuk, dan valt de machine niet stil, maar wordt deze vlot verder gezet door de andere onderdelen.

Het team van Format Architecten bestaat uit een mix van ervaring en jonge, frisse inzichten. Iedereen binnen het team werkt samen om zijn/haar expertise toe te passen op jouw project. Dankzij deze mix van expertise wordt elk onderdeel van jouw project tot in de puntjes uitgewerkt.

Interesse om ons team te versterken?

Vacatures

Interesse om in een klein en creatief bureau te werken? Solliciteer met je CV en portfolio in pdf-formaat (max. 10 Mb) via ons contactformulier met als onderwerp: “Sollicitatie”.

Stages

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde (assistent-/interieur-) architectuurstudenten om ons team te versterken. Alle sollicitanten moeten een goed niveau van gesproken en geschreven Nederlands en/of Engels hebben en minstens vaardig zijn in AutoCAD, Adobe en Microsoft Office. Solliciteer met je CV en portfolio in pdf-formaat (max. 10 Mb) via ons contactformulier met als onderwerp: “Stage”.

  • Eman: Ir. Architect
  • Cedric: Architect
  • Edwin: Architect – Zaakvoerder
  • Paulina: Architect – Marketing & Sales
  • Jana: Ir. Architect – 3D Visualizer
  • Broes: Architect – Floor Manager
  • Tom: Fotograaf – Websitecoördinator
format architecten team versterken | Format Architecten