Residentieel

Architectuur voor residentiële ruimtes

Architectuur voor residentiële ruimtes omvat het ontwerp en de planning van gebouwen en woningen die bedoeld zijn voor bewoning. Dit omvat een breed scala aan aspecten, waaronder functionaliteit, esthetiek, duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak.

Een goed ontworpen residentiële ruimte moet ook comfortabel zijn. Comfortabele ruimtes dragen bij aan het welzijn van de bewoners. Dit omvat aspecten zoals goede ventilatie, natuurlijke verlichting, thermisch comfort en geluidsisolatie.

We kunnen deze ruimtes ook flexibel maken, zodat ze kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van de bewoners. Dit doen we door middel van modulaire ontwerpen, multifunctionele ruimtes en aanpasbare indelingen.

20210707 140046 | Format Architecten
IMG 5766 | Format Architecten

Onze waarden

PERSOONLIJKHEID – TRANSPARANTIE – EERLIJKHEID – EENVOUD 

Wij willen als architect dicht bij onze klant staan. Persoonlijkheid en transparantie dragen wij hoog in het vaandel. We streven daarnaast steeds naar een eerlijke architectuur met juiste materialen en zullen nooit onze mening doordrukken, maar steeds correct advies bieden bij de wensen van onze klanten. Onze architectuur kent geen franjes om het geheel esthetisch te maken, maar hanteert natuurlijke, zuivere materialen die net door hun eenvoud charmeren