Industrie

Architectuur voor industriële ruimtes

Format Architecten heeft ruime ervaring met industriële nieuwbouw en uitbreiding, bij uitstek in de petrochemische sector en bij familiebedrijven in en rond het Gentse havengebied. Met oog voor detail en een scherpe flow- en ruimteplanning creëren we een ontwerp dat aansluit bij je bedrijfsprocessen en de specifieke kenmerken van jouw sector.

Of je met ons een volledig nieuw productie-atelier of laboratorium wil realiseren, dan wel enkel een hoogspanningscabine, silo of een droogloods om goederen op te slaan: transparant en efficiënt gaan we samen aan de slag. Tijdens het volledige traject, waarbij we altijd in nauw contact staan met aannemers, zijn we jouw vaste aanspreekpunt.

DSC03875 scaled 1 | Format Architecten
IMG 5766 | Format Architecten

Onze waarden

PERSOONLIJKHEID – TRANSPARANTIE – EERLIJKHEID – EENVOUD 

Wij willen als architect dicht bij onze klant staan. Persoonlijkheid en transparantie dragen wij hoog in het vaandel. We streven daarnaast steeds naar een eerlijke architectuur met juiste materialen en zullen nooit onze mening doordrukken, maar steeds correct advies bieden bij de wensen van onze klanten. Onze architectuur kent geen franjes om het geheel esthetisch te maken, maar hanteert natuurlijke, zuivere materialen die net door hun eenvoud charmeren